Diensten - Wasserij Korsow
Wasserij Korsow, Wasserij Curaçao, Wasserette, Textiel, textiel-advies, Linnen, verhuur linnen, inkoop linnen
377
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-377,page-parent,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-1,qode-theme-profoundwasserijkorsow,disabled_footer_bottom,profoundwasserijkorsow,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Diensten

U kunt ook voor textiel-advies, verhuur en inkoop van linnen bij Wasserij Korsow terecht

Onze expertise

Wij reinigen niet alleen bedlinnen en badstof, maar zijn ook experts in reiniging van kleding en uniformen. Wasserij Korsow heeft een bewezen trackrecord bij bedrijven binnen de hospitality, food & beverage industrie en gezondheidszorg. Het wassen stopt nooit bij Wasserij Korsow. Met behulp van hypermoderne apparatuur zorgen wij voor continuïteit voor uw bedrijf en daarmee uw dienstverlening. Wat er ook gebeurt, u bent altijd op tijd voorzien van schone was.

Hospitality

Creëer de ultieme gastbeleving

In uw business draait alles om uw gasten. Het linnen en de handdoeken zijn een van de eerste dingen waar zij letterlijk contact mee maken. Dat moet brandschoon zijn, een frisse geur hebben en goed uitzien. Eigenlijk moet het voelen als thuiskomen. Dat begrijpen wij bij Wasserij Korsow. Daarom is uw was en uw linnengoed bij ons in goede handen. Naast een tijdige levering zorgen wij voor een kwaliteitscontrole zodat u daar geen omkijken naar heeft. Van handdoeken tot beddengoed, Wasserij Korsow zorgt ervoor. Wij begrijpen namelijk als geen ander hoe belangrijk uw linnengoed is voor de ervaring van uw gasten. Dat de bedrijvigheid in uw hotel nooit stopt. Daarom zorgen wij ervoor dat uw wasgoed altijd op tijd op de juiste plek aanwezig is.

Gezondheidszorg

Waar het om levens draait

Iedere seconde telt in de gezondheidszorg. Uw personeel moet zich volledig kunnen richten op het verlenen van zorg. Alleen maar oog hebben voor een patiënt of voor de zorgvuldigheid van een proces. Het gaat immers om mensenlevens. U doet het beste om uw personeel te faciliteren in het belangrijke werk dat zij moeten verrichten. Een kraakhelder uniform, fris en vooral altijd aanwezig schoon beddengoed. Wasserij Korsow heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg. Het is immers de branche waar we begonnen zijn. Uw wasgoed en linnen is daarom in de beste handen bij ons. Zodat u nooit hoeft te wachten op schoon wasgoed en u zich vooral kan concentreren op uw belangrijkste taken.

Food & Beverage

Waar alles om de gasten gaat

Een stralend wit tafellaken. Op tijd geleverd en strak gevouwen. Servetten en ander tafellinnen. Bedenk het maar en wij weten er raad mee als het gereinigd moet worden. Hier wilt u geen omkijken naar hebben. Dat begrijpen wij bij Wasserij Korsow. Onze jarenlange ervaring in de food & beverage branche maakt dat u aan ons niet hoeft uit te leggen wat u belangrijk vindt.  Uw focus is op de gasten en hun ervaring in uw restaurant. Laat de was maar aan ons over.

Bedrijfskleding

Het visitekaartje van uw bedrijf of instelling

De kleding van uw medewerkers en klanten vormen een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Comfortabele en functionele kleding is een voorwaarde om optimaal te kunnen functioneren. Wasserij Korsow begrijpt dit en heeft veel expertise op het gebied van de reiniging van bedrijfskleding en representatieve kleding voor uw medewerkers. Wij kunnen u onafhankelijk adviseren voor het reinigen van uw kleding maar ook bij het samenstellen van een kledingpakket. Een kledingpakket dat aansluit bij de wensen van uw medewerkers en tevens past bij de huisstijl van uw bedrijf of instelling.