Bedrijfskleding - Wasserij Korsow
Wasserij Korsow, Wasserij Curaçao, Wasserette, Textiel, textiel-advies, Linnen, verhuur linnen, inkoop linnen
527
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-527,page-child,parent-pageid-377,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-1,qode-theme-profoundwasserijkorsow,disabled_footer_bottom,profoundwasserijkorsow,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Bedrijfskleding

Het visitekaartje van uw bedrijf of instelling

Onze expertise

De kleding van uw medewerkers en klanten vormen een belangrijk visitekaartje van uw bedrijf. Comfortabele en functionele kleding is een voorwaarde om optimaal te kunnen functioneren. Wasserij Korsow begrijpt dit en heeft veel expertise op het gebied van de reiniging van bedrijfskleding en representatieve kleding voor uw medewerkers. Wij kunnen u onafhankelijk adviseren voor het reinigen van uw kleding maar ook bij het samenstellen van een kledingpakket. Een kledingpakket dat aansluit bij de wensen van uw medewerkers en tevens past bij de huisstijl van uw bedrijf of instelling.

Voor de gezondheidszorg

Voor medewerkers in de gezondheidszorg

Zorgmedewerkers werken in een omgeving waar veiligheid en hygiëne van groot belang zijn voor het welzijn van patiënten en medewerkers. Onze nauwe samenwerking met leveranciers van kleding in combinatie met actief kledingbeheer zorgt ervoor dat uw medewerkers altijd beschikken over representatieve, hygiënische kleding die in de juiste maat voor hen beschikbaar is.

 

Voor bewoners van zorginstellingen

Wij begrijpen dat de kleding van uw klanten emotionele waarde heeft en het tot onrust kan leiden wanneer het niet tijdig terugkomt of zelfs zoek raakt. Om dat te voorkomen werken wij met chips. Door deze technologie weten we gedurende het gehele was- en afwerkproces exact waar de kleding van uw klanten zich bevindt.

Voor de hospitality branch

Voor uw medewerkers

Wasserij Korsow weet hoe belangrijk de verzorging van de kleding voor uw bedrijf is. Het is belangrijk dat de uitstraling van uw personeel netjes en verzorgd is. Een groot gedeelte van de gastperceptie wordt bepaald door de uniformen. Schoon, fris, netjes en representatief. Dit begrijpen wij volledig en reinigen en strijken uw bedrijfskleding met de grootste zorg. Daarnaast hebben wij een uniek systeem ontwikkeld voor de verzorging en het beheer van de bedrijfskleding. Dit systeem maakt het mogelijk het kleding te volgen en op afdeling te sorteren en uit te leveren.

 

Voor uw gasten

Een perfecte wasbehandeling van de kleding van uw gasten is minstens net zo belangrijk als het linnen en bedrijfskleding van het hotel. Wij verzorgen de gastenwas voor vele hotels met de grootste zorg.

De kleding wordt door middel van het benodigde proces (natwas of dry cleaning) gereinigd en wordt dezelfde dag nog retour gestuurd naar uw locatie. Het is voorzien van een tag die correspondeert met de aangemaakt digitale bon.

Bedrijfskleding

Aanschaf en onderhoud

Wij bieden verschillende concepten met betrekking tot uw bedrijfskleding. Of u nu kleding zelf aanschaft of bij ons huurt, wij kunnen al het beheer van uw kleding voor u verzorgen. Wij onderhouden uw voorraden, zorgen voor tijdige vervanging van uw kleding en repareren kleding wanneer dat nodig is. Daarnaast maken wij gebruik van chiptechnologie, zodat u altijd inzicht heeft in de doorlooptijden, wasbeurten en uitleverdata van uw kleding.

 

Wilt u met professionele en verzorgde bedrijfskleding het verschil maken en herkenbaarheid van uw bedrijf creëren? Ook hiervoor kunt u bij Wasserij Korsow terecht. Wij kunnen al uw kleding van een logo voorzien.