Innovatie - Wasserij Korsow
539
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-539,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-1,qode-theme-profoundwasserijkorsow,disabled_footer_bottom,profoundwasserijkorsow,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Innovatie

Efficiënte en hygiënische wasprocessen gebaseerd op de nieuwste technologie

Innovatief en Efficiënt

Bij Wasserij Korsow hebben wij in de afgelopen periode geheel nieuwe en state-of the art apparatuur geïmplementeerd. Voor een gegarandeerde continuïteit heeft Wasserij Korsow de capaciteit van haar volledige machinepark verdubbeld. Met de nieuwste machines op het gebied van industriële reiniging, zorgen wij niet alleen voor een efficiënte manier van wassen, maar ook voor een zo laag mogelijke impact op het milieu.
Wij zijn niet afhankelijk van lokale energiebronnen en daarnaast zorgen wij voor:
  • Computer gestuurde processen
  • Veilige opslag van chemicaliën
  • ARBO vriendelijke apparatuur

 

Werken volgens geldende richtlijnen
Wasserij Korsow investeert voortdurend in kennis voor haar medewerkers. Zo bezoeken wij op regelmatige basis vakbeurzen in het buitenland zodat wij altijd weten wat er gaande is binnen ons vakgebied. Omdat wij het belang onderkennen van gecertificeerde processen, hebben wij ook geïnvesteerd in het stroomlijnen van onze processen op basis van de richtlijnen van Stichting Certificatie textielverzorging Certex. Deze zijn gebaseerd op onder meer ISO 9001 en RABC (Risk Analysis Contamination Control – EN 14065) certificering. Met als doel  volledige veiligheid met het oog op hygiëne. RABC is bovendien complementair aan HACCP en staat voor het beheer van mogelijke risicogebieden op het terrein van bio contaminatie.