Over ons - Wasserij Korsow
124
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-124,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-1,qode-theme-profoundwasserijkorsow,disabled_footer_bottom,profoundwasserijkorsow,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Over ons

Betrokken, betrouwbaar en altijd bereikbaar.
Hoe het begon

Terug naar 1989, toen Wasserij Korsow begon met het wasgoed van Sint Elisabeth Hospital. De groeiende organisatie breidde de dienstverlening uit van alleen reiniging naar totale textielservice. Van hotels en appartementen tot restaurants en verzorgingstehuizen. Met later de toevoeging van Palthe, waar de reiniging van persoonlijk textiel wordt gedaan, is Wasserij Korsow uitgegroeid tot de meest ervaren totaalpartner op het gebied van was wasgoed en textiel.

Visie
Wasserij Korsow streeft naar een duurzaam partnership met haar afnemers en toeleveranciers. Het beleid van Wasserij Korsow is erop gericht te voldoen aan de wensen, behoeften en verwachtingen, waarbij afnemers centraal staan. Textielverzorging in de breedste zin van het woord met als eindresultaat een stralend schoon, fris en hygiënisch eindproduct. De continuïteit van de onderneming met inachtneming van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid staan hierbij hoog in het vaandel.
Totaalpartner

Wij zijn niet alleen experts in reiniging. Wasserij Korsow biedt ook complete service op het gebied van textiel aankoop. Naast een deskundig advies over de juiste keuze van textiel voor uw organisatie kunnen wij u ook voorzien van een compleet huurpakket van linnengoed. Alles omtrent textiel waar u de experts van Wasserij Korsow voor kunt inschakelen. Neem contact met ons op en wij vertellen u meer.

Gewoon goed

Onze werkwijze kenmerkt zich door onze persoonlijke aanpak. Altijd bereikbaar zijn voor onze klanten. Daarnaast kunnen wij zeggen dat we naar het hoogst haalbare streven als het gaat om kennis. Dat houden wij op peil door continu onze kwaliteitsstandaarden te toetsen aan normen en wetgeving die wereldwijd gelden. Wij zorgen dat onze dienstverlening minimaal parallel loopt aan de laatste ontwikkelingen op het gebied van textielreiniging.

Wij verwerken meer dan 90 ton wasgoed per week0%
We beschikken over een capaciteit van 140 ton0%
Elke dag zijn er meer dan 50 mensen in de wasserij aan de slag0%
90% van onze klanten huurt ook textiel van Wasserij Korsow0%

Dit zijn wij

Ontmoet het team van Wasserij Korsow. Toegewijde  mensen die er samen voor zorgen dat u niets tekort komt. Meer weten over wat wij kunnen betekenen voor u? Neem direct contact op met een van onze teamleden voor een kennismaking.

Managing director Wasserij Korsow
Ben Hoijtink
Managing Partner
Sales director Wasserij Korsow
Juriaan Verzeilberg
Algemeen Directeur
Planning Manager Wasserij Korsow
Jeroen Hoijtink
Planning manager
Production manager Wasserij Korsow
Ron Aandeweg
Production  manager
Finance manager Wasserij Korsow
Solema Apolina
Finance manager
Logistics manager Wasserij Korsow
Eugene Maduro
Logistics manager
Flavia Rodrigues
Hoofd HR